Standaard oordoppen

Standaard oordoppen

Oordopjes beschermen uw oren tegen het geluid van uw omgeving. Er zijn verschillende soorten oordopjes aangepast aan specifieke situaties:

  • Tegen lawaai: bepaalde professionele activiteiten of vrijetijdsactiviteiten kunnen u blootstellen aan hoge geluidsniveaus en uw gehoor beschadigen. Het wordt daarom aanbevolen om uzelf te beschermen met oordopjes. Soms kan zelfs een helm de beste beveiligingsoplossing zijn.
  • Waterdichte oordopjes: het oor kan worden beïnvloed door te veel blootstelling aan water. Chloor, zout en onveilig water kunnen infecties of ontstekingen in de gehoorgang veroorzaken. Een oplossing voor dit probleem kan waterafstotende gehoorbescherming zijn, die het oor volledig afschermt om waterinfiltratie in de gehoorgang te voorkomen.
  • Om te slapen: in het geval van lichte slaap, een snurkende partner of een lawaaierige omgeving, kunt u de juiste gehoorbescherming gebruiken om te profiteren van een rustige nacht.
  • Om te reizen: sommige mensen ervaren problemen bij het reizen op grote hoogte of in een tunnel. Ze ervaren een vervelende druk of zelfs oorpijn. Dit ongemak kan verholpen worden door gehoorbescherming te gebruiken bij het reizen.

In vrijwel elk hoorcentrum vindt u een ruim assortiment aan standaard gehoorbescherming aan democratische prijzen. Ze zijn voorzien van een filter en u kan ze meteen gebruiken. Ze zijn maar in één maat en er komt dus geen personalisatie aan te pas.

Bent u op zoek naar een gehoorbescherming die langer meegaat en makkelijker in uw oor zit, surf dan even verder naar onze pagina met oordoppen op maat.

%d blogueurs aiment cette page :