Gehoorbescherming op maat

Oordoppen op maat

Meer en meer mensen kiezen voor gehoorbescherming of oordoppen op maat. Of het nu voor professioneel gebruik of voor privé-gebruik is, de tijd van onachtzaam met ons gehoor omgaan, is definitief verleden tijd.

Het gebruik van standaard oordopjes is al langer gemeengoed. In het gebruik van gehoorbescherming op maat zien we duidelijk dezelfde stijgende lijn. Ook al ligt de prijs hoger dan bij standaard oordopjes, de mensen zijn bereid iets meer geld in het laatje te leggen in ruil voor het extra comfort en kwalitatievere bescherming.

Waarom gehoorbescherming op maat?

Daar waar standaard oordopjes op grote schaal gemaakt worden in uniforme maten, is het bij de op maat gemaakte versie een heel ander verhaal. De doppen worden gemaakt op basis van de afdruk van uw gehoorgang. Dit maakt dat ze u letterlijk « als gegoten » ziten en u zo een optimaal comfort bieden.

Standaard oordoppen kan u direct meenemen, bij gehoorbescherming op maat moet u iets langer geduld hebben, maar het is het waard! U maakt hiervoor best een afspraak met uw dichtstbijzijnde hoorcentrum.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het kost u dus twee bezoekjes aan het hoorcentrum, maar u zal het verschil snel ondervinden. U hoort uw snurkende partner niet meer, zoemend geluid in uw oren na het grasmaaien of een concert is verleden tijd, en u kan met een gerust gemoed gaan zwemmen. 

Bovendien maakt het « op maat gemaakte » aspect dat u ze na een weekje niet meer voelt zitten in uw oren, wat uw comfort alleen maar ten goede komt.

%d blogueurs aiment cette page :