Site logo

Hoorcentra De Ridder

Hooroplossingen

Door de digitale technologie zijn hoortoestellen tegenwoordig kleiner, lichter en effectiever dan ooit tevoren.
Wat uw interesses ook zijn - sport, muziek, lezen, uitgaan - wij hebben altijd een hoortoestel beschikbaar waar u in uw dagelijks leven beter mee kunt horen.

We hebben in elke prijsklasse hoortoestellen van toonaangevende A-merken producenten, die voorzien zijn van de meest recente technologie.

Als hoorzorgspecialist biedt Amplifon in iedere prijsklasse een breed assortiment uitvoeringen aan voorzien van de meest recente, best presterende technologie afkomstig van toonaangevende producenten van hoortoestellen.

Hoewel er vele merken hoortoestellen verkrijgbaar zijn van de meest vooraanstaande internationale producenten, blijven de belangrijkste onderwerpen bij het bepalen van het voor u geschikte hoortoestel:

  • de resultaten van uw hoortest
  • uw levensstijl
  • de uitvoering van het gewenste hoortoestel
  • uw behendigheidsniveau

Op basis van deze vier kernfactoren raadt onze audioloog u hoortoestellen aan waarvan hij of zij denkt dat ze het best geschikt zijn voor uw situatie. Dit is om te garanderen, dat de toestellen tegemoet komen aan uw individuele behoeften en dat u zich op uw gemak en zelfverzekerd voelt als u uw hoortoestellen draagt.

Er zijn veel verschillende vormen, uitvoeringen en kleuren beschikbaar die achter het oor (AHO) of in het oor (IHO) gedragen kunnen worden en veel discreter zijn dan ze in het verleden waren.